Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Frankrijk, Verenigde Staten of Denemarken? Het buitenland biedt makers uit de creatieve industrie enorm veel kansen. Maar waarom kies je voor een bepaald land? Hoe positioneer je je vervolgens in het (inter)nationale speelveld? En hoe bouw je een waardevol internationaal netwerk op waar mooie opdrachten uitkomen?

De International Clinic Lecture van Het Nieuwe Instituut staat op woensdagavond 12 februari 2020 geheel in het teken van cultureel ondernemerschap in een internationale context. In samenwerking met Cultuur+Ondernemen presenteren wij een avondvullend programma met lectures van verschillende experts uit het werkveld en delen enkele makers uit de creatieve industrie hun ervaringsverhalen.

Registreren

De International Clinic Lecture is vrij te bezoeken, registreren is echter wel verplicht.

Programma

Een meer gedetailleerd programma vindt u binnenkort terug op deze website. Voor en na het programma is de bar open in Het Nieuwe Café. 

International Clinic Lecture

De International Clinic Lecture is een tweejaarlijks programma met lezingen door praktijkdeskundigen over thema's als financieringsmogelijkheden voor design projecten, creatief ondernemerschap en internationale samenwerkingsverbanden. In samenwerking met de experts op het gebied van de creatieve industrie informeren wij u graag over internationaal zakendoen.

datum
12/02/2020
tijd
19:00 – 21:00
taal
Engels
verder deze avond

Voor en na het programma is de bar open in Het Nieuwe Café

locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Gratis, aanmelden verplicht