Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Tijdens de gezamenlijke kick-off vertelt Yasmin Kursun van het Stimuleringsfonds Creative Industrie je meer over de deelregeling Internationalisering, die op 9 oktober 2019 sluit. Waar moet je op letten als je een aanvraag schrijft? Wat zijn de vereisten en waar moet een project aan voldoen? Ook worden er voorbeelden gegeven van projecten die vanuit een eerdere lichting met de deelregeling financieel zijn ondersteund. Nadien licht cultureel attaché Hanna Oosterbaan (Nederlandse Ambassade in Brussel) toe op welke manier de Nederlandse ambassade kan ondersteunen bij het realiseren van jouw internationale ambities.

Speeddates

Aansluitend kun je tijdens de speeddates met jouw specifieke vragen terecht bij de adviseurs van DutchCulture, het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Het Nieuwe Instituut en de Nederlandse ambassade (voertaal Engels en Nederlands). Onze experts geven je graag advies op maat over de wereldwijde mogelijkheden en de praktische kanten van internationaal werken en ondernemen.

Deelname aan de clinic is gratis, registreren via het inschrijfformulier is wel verplicht.

Programma

  • 16.00 – 17.00 Gezamenlijke kick-off met Yasmin Kursun (Stimuleringsfonds Creatieve Industrie) en Hanna Oosterbaan (Nederlandse Ambassade in Brussel). Voertaal Engels.
  • 17.00 – 18.00 Speeddates met adviseurs van Het Nieuwe Instituut, DutchCulture, het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie en de Nederlandse Ambassade in Brussel. Voertaal Engels en Nederlands.

International Clinic

Tijdens de maandelijkse International Clinic kunnen ondernemers uit de creatieve sector bij Het Nieuwe Instituut terecht voor advies over internationaal werken en ondernemen. Een consult is gratis en duurt maximaal een half uur. 

datum
05/09/2019
tijd
16:00 – 18:00
taal
Nederlands en Engels
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Gratis, registreren verplicht