Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Heb je plannen om je werkpraktijk een internationale doorstart te geven? En kan je daar de nodige tips voor gebruiken? Kom dan naar de International Clinic van Het Nieuwe Instituut, iedere eerste donderdag van de maand.

Waar vind ik partners voor mijn internationale project? Welke financieringsmogelijkheden zijn er? Wat moet ik weten over die artist-in-residency waar ik belangstelling voor heb? Onze experts geven je graag advies over de wereldwijde mogelijkheden en de praktische kanten van internationaal werken en ondernemen.
 
Meld je aan voor een consult via dit formulier. Adviesgesprekken zijn gratis en duren maximaal een half uur. De International Clinic is gratis en vindt plaats van 16:30 tot 18:00 in Het Nieuwe Café.

Aankomende clinic

De International Clinic op donderdag 6 december staat geheel in het teken van de landen Marokko, Turkije, Rusland en Egypte en vindt plaats tijdens de borrel na afloop van de Meet-up Turkije, Rusland, Egypte en Marokko van het Stimuleringsfonds, inschrijven voor de International Clinic is tijdens deze editie niet nodig. Wil jij advies om jouw internationale ambities in (een van) deze landen te realiseren? Adviseurs Veysel Yuce en Wladimir Riphagen van DutchCulture, Yasmin Kursun van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en Willemijn Brakenhoff van Het Nieuwe Instituut maken je graag wegwijs in de wereldwijde mogelijkheden. 

Je bent na de International Clinic van harte uitgenodigd voor het Thursday Night Live! programma en de Thursday Bite.
datum
06/12/2018
tijd
16:30 – 18:00
taal
Nederlands en Engels
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

gratis toegang