Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Interesse om jouw internationale plannen verder te ontwikkelen in Turkije, Rusland, Egypte of Marokko? Kom naar de International Clinic op donderdag 10 januari 2019.

De landenadviseurs Veysel Yuce (Turkije), Myriam Sahraoui (Marokko) en Wladimir Riphagen (Egypte) van DutchCulture vertellen je graag alles over de kansen en mogelijkheden in de verschillende landen. Bij Yasmin Kursun kun je terecht voor informatie over de financieringsmogelijkheden vanuit het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Ook Willemijn Brakenhoff is beschikbaar voor vragen. 

Meld je aan via het inschrijfformulier (inschrijvingen voor 10 januari zijn gesloten).

International Clinic

Waar vind ik partners voor mijn internationale project? Welke financieringsmogelijkheden zijn er? Wat moet ik weten over die artist-in-residency waar ik belangstelling voor heb? Heb je plannen om je werkpraktijk een internationale doorstart te geven? En kan je daar de nodige tips voor gebruiken? Bezoek dan de International Clinic van Het Nieuwe Instituut. Tijdens de International Clinic gaan onze adviseurs graag in gesprek over de wereldwijde mogelijkheden of juist de praktische kanten van internationaal werken en ondernemen. Een consult is gratis en duurt maximaal een half uur.

datum
10/01/2019
tijd
16:30 – 18:00
taal
Nederlands en Engels
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

gratis, inschrijven nodig